Bedankt aan onze mediapartners. Zij zijn het die zorgen voor de zichtbaarheid van dit project, en voor de publieke aandacht voor de deelnemers en hun toekomstvisies voor 2030.

 

1. Media partners

 

Knack

 

Win een stage via Knack

 

Knack, het belangrijkste nieuwsmagazine van Vlaanderen, is een enthousiaste partner van het project ‘Hoe zie ik mijn wereld in 2030?’. Wij besteden wekelijks aandacht aan politici, academici, kunstenaars, bedrijfsleiders, organisaties en burgers die willen bouwen aan de wereld van morgen. Ons blad is een forum waarop nieuwe ideeën kunnen worden besproken en meningen met elkaar worden geconfronteerd. In alle openheid, maar met respect voor elkaar.

 


Knack zal uit alle inzendingen voor ‘Hoe zie ik mijn wereld in 2030?’ één winnaar kiezen. Hij of zij krijgt een veertiendaagse stage aangeboden op een van de vele media van Roularta, de uitgeversgroep waar Knack deel van uitmaakt (Knack, Knack Focus, Knack Weekend, Trends, KanaalZ,…). Op die manier kan het jonge geweld zijn dromen en idealen toetsen aan de (harde?) realiteit.

 

2. Super Partners

CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)

Tussen 16 en 26? Zin om meer te proeven, zien, horen en ontdekken? Van Rubens tot Play Station III? Word dan lid van CJP (Cultureel Jongeren Paspoort). Je ontvangt dan vier keer per jaar een exclusief en superhip magazine met verbluffende voordelen en om de twee weken krijg je allerlei uit-tips in je mailbox, heet van de naald. De CJP-events mag je gratis bezoeken en de vernieuwde website met wedstrijden en tonnen freestuff is voor jou onbeperkt toegankelijk.

 


Niet alleen in Vlaanderen trouwens, maar ook in de rest van Europa biedt je CJP-kaart massa’s voordelen. Een vakantiehuisje in Valencia, filmpje meepikken in Amsterdam, een boottocht in Cyprus, … het kan allemaal tegen speciale kortingen en tarieven. Surf dus snel naar cjp.be, vraag je lidmaatschap aan en voor slechts 12 euro betaal je in de toekomst geen cent meer teveel!

 

Elke Vlaamse deelnemer die een inzending instuurt voor ‘Hoe zie ik mijn wereld in 2030?’ ontvangt deze straffe kortingenkaart en wordt één jaar lang als CJP’er door het culturele aanbod gegidst. Zo hoeven deze jongeren van morgen niets meer te missen!

 

 

 

 

Jeug Steunpunt 

 

Steunpunt Jeugd is het kennis- en expertisecentrum over jeugd, jeugdwerk en jeugdbeleid.


 
Sinds 2002 zet Steunpunt Jeugd zich in voor kinderen, jongeren en hun organisaties. Waar de Vlaamse Jeugdraad optreedt als de belangenbehartiger van kinderen en jongeren, ondersteunt Steunpunt Jeugd alle actoren die met kinderen, jongeren en hun organisaties bezig zijn. Steunpunt Jeugd bouwt kennis en expertise op en ontwikkelt de nodige netwerken om de positie van kinderen en jongeren en van het jeugdwerk in de samenleving te verduidelijken en versterken. Daarom werkt Steunpunt Jeugd aan een dynamisch en integraal jeugdbeleid en ondersteunt ze het jeugdwerk.

 

Meer informatie:


www.steunpuntjeugd.be
www.jetcongres.be

 

3. Partners


De Baak
Kif Kif
Vlaamse Jeugdraad
Maks
Rob TV

Bedankt ook aan al onze andere partners die dit initiatief mee helpen bekend maken.

Ook partner worden van 2030?

Wilt u

  • mee de oproep promoten via uw communicatiekanalen, -media en uw netwerk?
  • een speciale actie organiseren voor jongeren in het kader van 2030?
  • jongeren samenbrengen om te debatteren en hen aanmoedigen om deel te nemen (alleen of in groep)?
  • een prijs ter beschikking stellen van de laureaten?

 

Contacteer ons dan via stichting@pv.be en we bezorgen u alle nodige informatie.